Επιλογή Σελίδας

Σχετικά με Εμάς

Η Aegean Miracles παρέχει φυσικά και οργανικά ελληνικά προϊόντα που επιλέγονται προσεκτικά από τοπικούς παραγωγούς. Με το να μοιραζόμαστε τη μαγεία αυτών των προϊόντων που προέρχονται από αγνές και τοπικές πρώτες ύλες όχι μόνο υποστηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς, αλλά υποστηρίζουμε επίσης τη γη και τα σώματά μας.

Θέλουμε να δείξουμε στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι θεραπευτικά, γεμάτα με θρεπτικά στοιχεία, μέταλλα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτή η διατροφική αξία είναι αποτέλεσμα της φροντίδας και του σεβασμού προς τη γη και αντανακλάται σε κάθε μέρος της διαδικασίας καλλιέργειας και παραγωγής. Από τον τρόπο που φροντίζονται οι μέλισσες μέχρι τον τρόπο που αποθηκεύονται τα ελαιόδεντρα, όλα κάνουν τη διαφορά. Με τα Aegean Miracles, θέλουμε να σας δείξουμε ακριβώς τη γεύση και την αίσθηση που έχει αυτή η διαφορά.

Πάνω απ’ όλα, τα προϊόντα μας έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια βαθύτερη σχέση με το φαγητό σας, τα προϊόντα σας και τη γη. Ελπίζουμε να σας δείξουμε την ομορφιά και τη δύναμη που κρύβει η φύση, φυλαγμένη σε ένα βαζάκι ή μπουκάλι. Αν το πετύχουμε, θα αγαπήσετε τη γη ξανά και ξανά.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο ότι τα καλύτερα προϊόντα προέρχονται από μια βαθιά και γνήσια σχέση της γης και των ανθρώπων που την επεξεργάζονται. Μέσα από αυτή τη σύνδεση και τον σεβασμό, τιμούμε τις ρίζες και τα χέρια που συνεισφέρουν στα προϊόντα μας.

Αυτή η απόλυτη αγάπη για την παράδοση είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε να ζούμε. Αυτή η συνέπεια είναι το θαύμα που διατηρεί τις κοινότητές μας δυνατές. Είναι το θαύμα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μέσω των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας

Εμπνευσμένη από την παράδοση και τη φύση, η σειρά μας από οργανικά και φυσικά ελληνικά προϊόντα είναι εδώ για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό. Η εκλεκτή μας συλλογή είναι επιμελώς σχεδιασμένη από έναν Ροδίτη με παρελθόν στον χώρο της φιλοξενίας και πάθος για την γη.

Έχετε δοκιμάσει μαρμελάδα φτιαγμένη από 100% ντόπια φρούτα; Θέλουμε να σας προσφέρουμε την εμπειρία να γευτείτε μέλι από την Κρήτη ή μια σταγόνα από παρθένο ελαιόλαδο από μια μικρή φάρμα, έτσι ώστε να αισθανθείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει μια αυθεντική παραδοσιακή συνταγή.

Γνωρίστε τον Χαράλαμπο

Ο Χαράλαμπος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Ρόδου, ένα από τα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου. Περιτριγυρισμένος από τη φυσική ομορφιά του μεσογειακού τοπίου από το 1989, ανέπτυξε από πολύ μικρή ηλικία ευγνωμοσύνη για τη γη και όλα τα δώρα της. Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο από γεύσεις και αρώματα αγνών προϊόντων όπως ελληνικά βότανα, ελαιόλαδο και μέλι η ευγνωμοσύνη του για το τοπίο γρήγορα μετατράπηκε σε πάθος και λίγο αργότερα, σε ενασχόληση. Έπειτα απο την ολοκληρωση των σπουδών του στη Σχολή Τουρισμού, ο Χαράλαμπος ξεκίνησε τη δική του μικρή επιχείρηση με τρόφιμα, και έτσι το 2019 ήταν η έναρξη του Aegean Miracles.

Σήμερα, συνεχίζει το όραμά του με το να μοιράζεται τα πολλά φυσικά θαύματα που προσφέρει η Ρόδος, καθώς και άλλες γωνιές της Ελλάδας. Αναγνωρίζει πόσο ευλογημένος ήταν με το να περιβάλεται από τα τόσο υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες όλη του τη ζωή και αφιερώνεται στο να τα μοιράζεται με άλλους. Ο Χαράλαμπος θέλει να αναδείξει και να μοιραστεί με τον κόσμο την ισχύ και την μαγεία που έχουν τα δώρα του τόπου του, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων.